La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud ha posat en funcionament l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor, que oferirà aquest servei de manera itinerant als municipis de la comarca que no el tinguen amb una periodicitat de dos dies al mes. Els municipis adherits a la iniciativa són Sedaví, Benetússer, Picassent, Picanya, Alcàsser, Massanassa i Beniparrell. A més, la Mancomunitat també disposarà de dos dies d’atenció als usuaris.

En aquest sentit, el despatx de consergeria del Mercat Municipal de Sedaví és el lloc triat per a iniciar la marxa de l’oficina i és on quedarà situada a partir d’ara al municipi. L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat, Eva Sanz; l’alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes; regidors dels municipis de Picanya i d’Alcàsser; membres de la corporació municipal de la població; l’ADL Paco Román i, en representació d’ACESE, Germán García.

Els dies d’atenció als municipis seran, a Benetússer, el primer i el tercer dimarts de cada mes; a Sedaví, el primer i tercer dimecres de cada mes; a Picassent, el primer i tercer dijous de cada mes; a Picanya, el segon i quart dijous de cada mes; a Alcàsser, el segon i quart dimecres de cada mes; a Massanassa, el segon i quart dilluns de cada mes; i a Beniparrell, el primer i tercer divendres de cada mes. El servei a la Mancomunitat es prestarà el segon i quart divendres de cada mes en horari de 9 a 15 h.

Les persones interessades a utilitzar el servei, que compta amb la col·laboració de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, poden demanar cita prèvia i fer consultes en el telèfon 661346203 o en el correu ocic@mancohortasud.es. Cal destacar que, en cas d’urgència, els veïns de qualsevol dels set municipis podran ser atesos en el lloc on es trobe l’oficina itinerant en aquell moment.