La circulació ha quedat restablida aquest dijous en totes les carreteres valencianes, així com el fluid elèctric en tota la xarxa, després de les fortes pluges que es van registrar durant el dia d’ahir i anit, segons ha informat la Generalitat en el compte de twitter d’Emergències.

Així mateix, ha destacat que es troba suspesa la circulació de trens entre Vinaròs (Castelló) i Tarragona. Pel que respecta a Metrovalencia, l’Administració autonòmica ha assenyalat que s’ha restablit la normalitat en tota la xarxa.

Igualment, ha apuntat que el cabal del barranc del Poyo a Riba-roja de Túria (València), del riu Magre a Requena (València) i del barranc Carraixet estan tornant a la normalitat després de les crescudes durant la matinada. La Generalitat ha subratllat que, si no cal, s’evite conduir prop de barrancs i llits fluvials, per precaució davant d’aquestes circumstàncies meteorològiques.

Anit, els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València van realitzar nombrosos rescats de vehicles que havien quedat atrapats en l’aigua. A més, van retirar aigua en localitats com Torrent, Sagunt, Mislata, Riba-roja de Túria i Manises, ha detallat la Generalitat per mitjà d’Emergències.

Pel que respecta a la província de Castelló, ha indicat que els agents del Consorci Provincial de Bombers de Castelló no han efectuat rescats en les últimes hores, únicament retirades d’arbres que havien caigut a conseqüència de les tempestes.

L’Administració autonòmica ha afegit que, des de les 22.00 hores d’aquest dimecres, han saltat 36 avisos del sistema automàtic d’informació hidrològica (SAIH) a la província de València per acumulació de més de 30 litres d’aigua en una hora o més de 50 litres en quatre hores.