Des de primera hora del matí, diverses unitats de la Guàrdia Civil han començat les tasques de cerca del cos de Marta Calvo en una zona situada entre Manuel i Senyera. Els treballs de cerca s’han représ després de comprovar les dades de geolocalització del mòbil del presumpte assassí de la jove, que el situen just en aquesta zona.

El dispositiu de cerca compta amb la participació d’unitats canines, especialitzades en la cerca subaquàtica. Els agents estan centrant-se en el rastreig d’una pedrera abandonada, diversos pous i diverses naus i construccions abandonades. El paratge en el qual les dades del mòbil situen Jorge Ignacio P.J. la matinada del 7 de novembre es troba al costat del barranc de Cuenca, just entre els termes de Manuel i Senyera, a la comarca de la Ribera Alta.

Tres ubicacions ja inspeccionades

De moment, la Guàrdia Civil ja ha inspeccionat tres ubicacions marcades per les dades de geolocalització. La unitat canina ha revisat ja una nau abandonada situada al terme municipal de Castelló i l’entorn de l’ermita de Santa Anna a la Llosa de Ranes. Ara mateix, el dispositiu de cerca s’està centrant en una finca de tarongers.