La cerca del cos de Marta Calvo, la jove valenciana presumptament assassinada per un home al qual se li atribueixen almenys dues morts violentes més i cinc intents, es reprendrà hui per part de la Guàrdia Civil, les perquisicions de la qual se centren a 3 quilòmetres de Manuel, en un gran barranc pròxim a la Font Amarga de Castelló, d’uns 60 metres de profunditat i amplària.

La cerca es prolonga ja 22 mesos, en què s’han succeït diversos operatius multitudinaris, infructuosos tots fins al moment, envoltats de la intensa angoixa que pateix la família.

Per a la cerca s’ha format un grup d’unes 40 persones entre els agents de la Unitat Central Operativa (UCO), la Unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància (USECIC), el Grup de Rescat Especial d’Intervenció en Muntanya (GREIM) i el Grup d’Homicidis, així com brigades forestals i la unitat canina.

Segons ha assenyalat el portaveu de la família materna, Mariano Navarro, el fet que s’haja reactivat la “cerca física, perquè la investigació és indubtable que mai s’ha abandonat”, està suposant, “com resulta lògic”, una “gran tensió a la mare”, que “ja fa dos anys que no té la seua filla”.