Recuperar l'olor de pólvora encara portant la mascareta. Escoltar el so de la mascletà. Ajustar-se el vestit de fallera dos anys després. Per als residents de Ballesol Burjassot aquests dies són més especials. Les Falles reten un merescut homenatge a les persones majors de les residències, a la professionalitat dels seus treballadors i a la paciència de les famílies.

En aquest any tan especial, el Gremi d'Artistes Fallers ha volgut donar a Ballesol una falla infantil de la Diputació de València 2020, que ha volgut mostrar el seu suport al sector sanitari amb un total de 15 monuments infantils repartits per diferents localitats de la Comunitat Valenciana. 

 L'artista Manuel Martínez Reig va ser l'encarregat de dissenyar i agrair amb la seua elaboració el treball i compromís de les institucions sanitàries, assistencials i residencials amb un lema convertit en realitat: «Tot anirà bé». L'emoció de la plantà de la falla al costat de la residència de Ballesol Burjassot va congregar residents i treballadors en presència de la Fallera Major i el president, representants d'aquest centre que van reconéixer «l'emoció de tornar a sentir les bones tradicions».