La predicció meteorològica de l'últim cap de setmana de l'estiu per a la ciutat de València reflecteix la inestabilitat atmosfèrica que la Comunitat Valenciana ha viscut durant l'última setmana. El cap de setmana ha començat amb un esclafit tèrmic que va deixar ahir a la vesprada tempestes especialment fortes a València i tota la seua àrea metropolitana. Va caure pedra a Castelló i fins i tot es van registrar xicotets tornados a la Font de la Figuera. 24 hores després, els cels tornen a estar clars sobre el cap i casal.

Aquesta inestabilitat i canvis bruscos de la situació atmosfèrica en molt poques hores resulten típiques del final de l'estiu i de l'arrancada de la tardor, i també de la primavera. Lluny queda l'estabilitat estival del mes de juliol. La predicció meteorològica del temps per a la ciutat de València en els pròxims dies preveu cels parcialment coberts i temperatures que no superaran els 32 graus.

Oratge per a hui divendres

Les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) de l'oratge per a hui, divendres 17 de setembre, preveuen cels clars durant quasi tot el dia amb temperatures màximes de 29 graus i mínimes de 20. El sol serà el protagonista de la jornada després dels episodis tempestuosos d'ahir. La probabilitat de pluja és del 25 % a la vesprada.

Oratge a València hui

Oratge a València per a dissabte i diumenge de matí

Demà dissabte, els cels estaran parcialment coberts quasi durant tot el dia. Malgrat això, l'AEMET preveu temperatures màximes a la capital de fins a 32 graus i mínimes de 20. La probabilitat de pluja durant el dia no superarà el 20 % a la vesprada, coincidint amb una major evolució de la nuvolositat a València.

Diumenge, la situació atmosfèrica serà molt similar a la de dissabte. Temperatures màximes de 28 graus i mínimes de 20. Els cels seguiran coberts, encara que el sol podria guanyar-li terreny als núvols a mesura que avance la jornada. L'Agència Espanyola de Meteorologia només preveu una baixa probabilitat de pluja al matí. A la vesprada, les prediccions apunten a cels més rasos.