Un incendi que s’ha declarat sobre les 13 hores en un solar pròxim al centre urbà de Xàbia ha desencadenat l’alarma entre els veïns. Les flames han avançat amb rapidesa. El solar, on està previst construir una nova urbanització, estava replet de mala herba i ha pres de seguida. També s’hi acumulen residus. Han explotat diversos pots de pintura.

El foc ha provocat una forta fumeguera que ha fet eixir de les cases els veïns que viuen als voltants. A més, ha arribat a un descampat que s’utilitza com a aparcament. Agents de la Policia Local han hagut de trencar les llunes de dos cotxes per a llevar-los el fre de mà i espentar-los i allunyar-los de les flames.

Un veí combat el foc llançant-hi aigua amb una cassola A. P. F.

La resposta ha sigut immediata. De seguida han acudit Protecció Civil, la Policia Local i els Bombers. També està ja a la zona la Guàrdia Civil. L’extinció avança ràpidament. S’han cremat uns 30.000 metres quadrats. El solar es troba a la partida Roig Roquetes, pròxim al barri de Thiviers i a l’avinguda Trenc d’Alba.

Alguns veïns de cases a la parcel·la de les quals han arribat les flames han fet el que han pogut per a frenar el foc llançant aigua amb poals i cassoles.

Un dels flancs des dels quals s’ha atacat el foc A. P. F.