L’exregidor del Partit Popular a l’Ajuntament de València, Emilio del Toro, va morir ahir, dimecres, segons va informar el consistori valencià en un comunicat.

Del Toro va ser president de Pedanies Nord del PP de València ciutat, alcalde pedani de Massarrojos i regidor d’Educació i Universitat Popular a la ciutat de València en 1997, després de la dimissió del seu predecessor popular Fernando Coquillat, un càrrec que va exercir fins a la fi del seu cinqué mandat, l’any 2015.

El Partit Popular de la ciutat de València i la seua presidenta, María José Catalá, van traslladar les seues condolences i una forta abraçada a la família de del Toro després de la seua defunció. “Un polític que va mostrar la seua dedicació de manera constant a la ciutat i al Partit Popular. Gràcies al seu esforç es va produir la transformació dels centres educatius de la ciutat”, va assenyalar Catalá.

Així mateix, va recordar “el contacte continu i fluid amb Emilio quan vaig ser consellera d’Educació, que es va traduir en la construcció i posada en funcionament del col·legi de Russafa, conegut com a CEIP Alejandra Soler, i el fet de deixar preparat per a la licitació el col·legi 103”.

Per la seua banda, l’alcalde de València, Joan Ribó, en el seu nom i el de tota la corporació municipal, va voler expressar públicament “el condol més sincer per la defunció d’Emilio del Toro Gálvez, que va ser, durant cinc mandats, regidor de l’Ajuntament pel Partit Popular”; d’altra banda, va voler “fer arribar el nostre suport a tota la família” de qui durant 14 anys va exercir responsabilitats en el govern de la ciutat al capdavant de l’àrea d’Educació.