Més de 110 municipis valencians han sumat nous contagis de coronavirus aquesta setmana i només sis han registrat més de 10 positius.

València torna a ser la ciutat més afectada amb 43 infeccions, seguida de prop d’Alacant (38) i Benidorm (33). A Elx s’han detectat 19 casos i a Borriana i Castelló de la Plana, 14.

Torrevieja ha registrat nou positius; Biar i Cullera, huit; Alfafara, set; Alzira, Ayora, Benimarfull, l’Alfàs del Pi, Orihuela i Vila-real, sis; Balones, Benifaió, Carlet, Petrer, Santa Pola, Xàbia i Xirivella, cinc i Agres, Aldaia, Benicarló, Betxí, Callosa de Segura, Canals, Teulada i Torrent, quatre.

Alfafar, Almoradí, Callosa d’en Sarrià, Crevillent, l’Alcora, l’Eliana, la Nucia, la Pobla de Vallbona, la Vila Joiosa, Llíria, Manises, Oliva, Paterna, Penàguila, Quart de Poblet i Sollana han sumat tres casos nous.

A Altea, Benaguasil, Beniarrés, Benicàssim, Bétera, Catral, Dénia, Gaianes, Gandia, Ibi, l’Alqueria d’Asnar, la Vall d’Alcalà, Llucena, Mislata, Moncada, Mutxamel, Onda, Ondara, Orpesa, Quatretondeta, Sagunt, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna i Xàtiva n’hi ha dos més.

Agost, Albal, Albatera, Alberic, Alboraia, Alcoleja, Algemesí, Barx, Benifallim, Benillup, Benissa, Bocairent, Borriol, Burjassot, Calp, Carcaixent, Catarroja, Dolores, el Campello, el Genovés, Elda, Favara, Formentera del Segura, Godella, Guardamar del Segura, la Pobla de Farnals, les Coves de Vinromà, Museros, Navarrés, Novelda, Ontinyent, Peníscola, Petrés, Planes, Puçol, Real, Requena, Riba-roja de Túria, San Fulgencio, Sant Joan d’Alacant, Simat de la Valldigna, Tavernes Blanques, Utiel i Villena han detectat un positiu més.

Es dona la circumstància que diversos municipis de la zona de l’Alcoià i el Comtat sumen bastants casos. No obstant això, excepte en el cas de Gaianes, es tracta d’ajustos en el total de casos. De fet, altres municipis més grans de la zona com Alcoi, Cocentaina i Muro de Alcoy tenen menys positius que en l’anterior actualització.