La previsió de l’oratge a València per a aquest dimarts, de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), assenyala estabilitat i un poc de fred. Les pluges, que sí que s’esperen a València a finals de setmana, no apareixeran aquest 12 d’octubre, festiu a tot Espanya.

La matinada a València estarà marcada pel fred, amb uns 15 graus de mitjana. Fins a les 12 hores, hi haurà uns 24 graus de mitjana i cap al final del dia, uns 17 de mitjana.

Més en concret, en l’interior d’Alacant i de València hi haurà núvols baixos i boires matinals. En la resta, el cel estarà poc nuvolós o ras i les temperatures mínimes baixaran lleugerament, mentre que les màximes pujaran. El vent serà fluix variable amb tendència del sud en el litoral i amb intervals de sud-est moderat en la costa de València.

L’oratge a València, aquest dimarts Aemet.es

L’oratge, aquest dimecres

L’oratge a València es preveu inestable aquest dimecres, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Fins a les 12 hores del migdia, hi haurà un 20 % de probabilitat de pluges a València. Entre les 12 hores i 24 hores, hi haurà un 50 % de probabilitat de precipitacions.

L’oratge, aquest dijous

L’oratge a València es preveu més plujós aquest dijous, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Hi haurà un 65 % de probabilitat de pluges a València. També baixaran les temperatures. La temperatura més baixa serà de 16 graus i la més alta, de 22 graus.

L’oratge, aquest divendres

L’oratge a València es preveu més fred aquest divendres, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El divendres no hi haurà probabilitat de pluges a València. La temperatura mínima serà de 14 graus i la màxima, de 25 graus.

L’oratge, aquest dissabte

L’oratge a València es preveu també inestable aquest dissabte, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). La temperatura més baixa serà de 15 graus i la més alta, de 25 graus.

L’oratge a València, aquesta setmana