La portaveu de Vox a les Corts Valencianes, Ana Vega, ha acusat, aquest dimecres, el Govern valencià de “promocionar el sexe anal” arran d’una campanya de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el president de la Generalitat, Ximo Puig, li ha replicat: “Això del sexe anal no és obligatori”.

Durant la sessió parlamentària de control al president, la síndica de Vox ha criticat que l’Institut Valencià de la Joventut es gaste els diners dels ciutadans a “promocionar el sexe anal” i ha mostrat la imatge d’una campanya de l’IVAJ que demana “deixar arrere el tabú sobre el sexe anal”.

Vega ha preguntat quant ha costat a tots els valencians aquesta campanya i ha expressat que el Govern valencià sembla que governa “pensant amb el darrere”, en lloc de pensar amb el cap.

El president de la Generalitat li ha respost que l’IVAJ ha difós “uns fullets determinats” que han decidit els joves i que el Consell secunda perquè creu en la capacitat de decisió de la joventut, i ha conclòs: “També li dic una cosa: això del sexe anal no és obligatori”.

Vox registra una pregunta sobre sexe anal amb contestació oral

A més, les diputades de Vox a les Corts Ángeles Criado i Llanos Massó han registrat una pregunta sobre sexe anal i demanen que la contestació siga oral, davant del Ple. La pregunta de les diputades va dirigida al Consell i diu així: creu que ha de ser una de les prioritats de la Presidència la despesa en campanyes de publicitat de sexe anal?