Es preveu un pont passat per aigua i no massa assolellat. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) pronostica que a partir de hui el cel començarà a omplir-se de núvols i que el dissabte serà el dia en què les precipitacions arribaran a tot el territori valencià, les quals remetran diumenge i deixaran un dilluns de Tots Sants i un dimarts en què tornarà a fer sol.

Així, demà, divendres, s’espera un cel nuvolós que tindrà poca probabilitat de pluges i sense canvis significatius en la temperatura. El dissabte dia 30 continuarà la sensació de clima cobert de núvols amb precipitacions, que aniran avançant d’oest a est, amb ruixats i tempestes ocasionals en el litoral, que tendiran a remetre en la meitat nord durant la vesprada. D’altra banda, s’espera que les temperatures experimenten un ascens. El diumenge, l’últim dia del mes d’octubre, el clima experimentarà ràfegues de vent del sud-oest moderat.

El dilluns 1 de novembre, Aemet destaca un pronòstic amb “marge d’incertesa”, però avança que és probable que el cel continue nuvolós i amb precipitacions, però no tan abundants ni tan generalitzades com en dies previs. En principi, segons les mateixes fonts, no s’espera que siguen localment fortes o persistents. Les temperatures, durant tots aquests dies, oscil·laran entre els 15 i els 23 graus, amb lleugers canvis. A partir de dilluns, els termòmetres podran arribar a registrar fins a 28 graus a València i 30 a Alacant.