L’entrenador del València, José Bordalás, va lamentar aquest dimecres que “es pot perdre, però no d’aquesta manera” com va caure el seu equip en el camp del Betis (4-1), perquè “l’afició no es mereix la imatge que hem donat” i això fa que estiga “enfadat”. “No estem contents. Volíem fer un bon partit i el resultat és contundent. Després del 2-1 ens vam ficar en el partit, però el 3-1 ens va fer molt de mal. Vam donar moltes facilitats”, va manifestar Bordalás.

Gabriel celebra el gol, minuts abans de ser substituït per marejos, però va poder tornar a València. | EFE/JULIO MUÑOZ

El tècnic alacantí va informar que el defensor brasiler Gabriel Paulista, que va patir una commoció en la primera part, “està en observació, li estan fent proves”, ja que “no se’n recordava de res” del que va viure després del colp que va rebre en un xoc amb el francés de Betis Nabil Fekir.

Bordalás va insistir que els mals resultats de l’equip es deuen al fet que és “molt fràgil”, encara que treballa “per canviar aquesta situació sense mirar al calendari”, perquè el seu únic propòsit és “alçar-se i reflexionar”, ja que “la gent del València no mereix aquest resultat ni aquesta imatge”.

El preparador valencianista creu que “no és el moment de lamentar-se”, sinó d’intentar pal·liar “els molts gols” que encaixa el seu equip, ja que “així és impossible”, però no va voler desviar la culpa cap a la seua plantilla, ja que “la responsabilitat és del cos tècnic”, que s’ha plantejat l’objectiu de “reaccionar com més prompte millor”. Bordalás va lloar la professionalitat d’un “equip que treballa per a competir” i va assegurar que “en el vestuari no passa res” perquè dirigeix “un bon grup, amb un bon ambient”.

Gayà: “Això cal tallar-ho”

José Luis Gayà, capità del València, va comentar després del partit perdut (4-1) en el camp del Betis que ha viscut “una nit molt dura que no m’esperava”, ja que l’equip verd-i-blanc “ha passat per damunt” dels valencianistes, que no han “tingut opcions de puntuar”. “Demanem perdó, no podem donar aquesta imatge tan pobra. Això no pot seguir així. Pots perdre, però no donant aquesta imatge. Hem de ser crítics, quan es porta tant de temps sense guanyar, alguna cosa hi passa. No podem concedir tant, hem tingut errors infantils”, va assegurar Gayà en declaracions a Movistar.

El lateral esquerrà internacional va recordar que “l’experiència de l’any passat” no impedeix que l’equip valencià estiga “tornant a repetir errors del passat. Això cal tallar-ho”, ja que “queda molt i cal tornar a ser l’equip fort de l’inici de la temporada”. “Ens fan molts gols i concedim massa”, va assenyalar Gayà.

Pellegrini: “Un gran partit”

El xilé Manuel Pellegrini, entrenador del Betis, va qualificar de “gran partit» el partit que fa ver aquest dimecres el seu equip, que va golejar (4-1) el València, encara que ignora si “va ser el millor” sota el seu mandat, malgrat que va oferir “uns rendiments individuals alts”. Pellegrini va contar que en el Betis d’ara “hi ha un ambient especial, jugant bé, gaudint”, perquè els seus jugadors actuen conscients “que dues pilotes marquen un resultat” i “convençut” de l’“objectiu d’anar partit a partit, sumant punts”, si bé no es va oblidar de “ser exigent per tal que els resultats canvien”. El preparador de Santiago de Xile es va mostrar orgullós perquè “la gent gaudeix” i el planter “cada vegada posa més difícils les decisions pel rendiment de tots”, encara que va assumir que “és més senzill tindre gent de sobres que mirar a la banqueta i no saber qui li pot pegar la volta al partit”.