Els treballs de renovació del paviment del mercat de Dénia avancen segons les previsions de l’Ajuntament i estan a una setmana de complir la primera fase. Aquests dies, els operaris de l’empresa adjudicatària ja han col·locat el terra nou que tindrà l’espai comercial.

Amb un pressupost de 69.105 euros, l’Ajuntament ha previst l’execució de les obres en dues fases, amb la finalitat de perjudicar els venedors el mínim possible. El termini total és de sis setmanes.

En la part que dona el carrer Carlos Sentí, es pot observar el nou paviment de gres porcellànic. A més, els operaris de l’empresa estan actuant en l’entrada amb la finalitat de millorar les condicions d’accessibilitat, amb la instal·lació de senyalització podotàctil en escales i rampes, així com la renovació de baranes, per a ajustar-les a la normativa vigent.

Segons els terminis que va oferir el consistori als comerciants, serà a partir del 8 de novembre quan comence la segona fase de la intervenció. Aquesta obligarà a tancar les parades del costat que dona al carrer Mercat (les que hi ha al costat de la pescateria) i podran obrir les altres, que en l’actualitat romanen tancades.

En l’interior del mercat es treballa en els dos costats. Una lona negra del terra al sostre separa la línia entre els comerciants i els operaris, perquè la pols de l’obra perjudique el mínim possible. Malgrat l’obra, encara hi ha vida en el mercat, a mitges.