L’Ajuntament d’Alcàsser ha aprovat anomenar el trinquet municipal com trinquet municipal Paco el Genovés, una proposta que ha sigut aprovada en el ple del mes d’octubre per unanimitat. Tots els grups polítics es van mostrar a favor d’aquesta nova denominació per “la contribució del Genovés a l’esport de la pilota valenciana”.

Paco Cabanes, més conegut com el Genovés, és considerat el millor esportista de la història de l’esport autòcton valencià. Nascut a la localitat valenciana que li va donar el seu nom esportiu, va morir el passat 31 de juliol, a l’edat de 66 anys, després d’una malaltia. El pilotari va ser huit vegades campió nacional d’escala i corda, entre 1975 i 1989, i sis vegades de l’individual, entre 1986 i 1995.

L’alcaldessa, Eva Zamora, valora molt positivament la unanimitat amb la qual ha tirat avant aquesta proposta, “que servirà per a enaltir la figura del nostre esportista més il·lustre i que el seu llegat quede en la memòria com a exemple per als nous esportistes del nostre municipi”.