Un total de 133 municipis valencians han sumat casos nous de coronavirus aquesta setmana. Castelló de la Plana, amb 103 casos, és l’única ciutat que supera el centenar de contagis.

A València hi ha hagut 65 positius; a Benidorm, 59; a Alacant, 35; a Elx, 18; a Ayora i Xàtiva, 17; a Orihuela i Pilar de la Horadada, 16; a la Vila Joiosa, 13; a Altea, Benicàssim i l’Alcora, 11; i a Onda, Torrevieja i Vila-real, 10.

Callosa d’en Sarrià i l’Alfàs del Pi tenen huit positius nous; Almassora, Burjassot i Sant Joan d’Alacant, set; Algemesí, Benicarló, Nules, Oliva, Torrent i Xàbia, sis; i Alzira, Calp, Guardamar del Segura, Ibi, la Nucia, Paterna, Rojales, Sant Vicent del Raspeig i Villena, cinc.

Municipis valencians amb quatre casos nous de covid

Hi ha quatre contagis a Borriana, Borriol, Cocentaina, Cofrentes, Elda, les Coves de Vinromà, Llanera de Ranes, Requena, Riba-roja de Túria, Santa Pola i Torreblanca.

Dades de nous casos de covid per municipis de València, Alacant i Castelló. Daniel Tortajada

Albocàsser, Alcoi, Aldaia, Benejúzar, Benimodo, Dénia, Foios, la Mata, la Romana, la Vall d’Uixó, Moncofa, Ontinyent, Orpesa, Quart de Poblet, Rafelbunyol, Sagunt, Teulada, Vall d’Alba, Vilallonga i Vinaròs han tingut tres positius.

Hi ha dos casos a Alaquàs, Albatera, Alfafar, Almoradí, Benifaió, Bétera, Betxí, Catarroja, Cheste, el Puig de Santa Maria, Enguera, Llíria, Manises, Novelda, Petrer, Picassent, Redován, San Fulgencio, Silla, Sollana, Utiel i Xeraco.

A Ador, Agullent, Albalat dels Sorells, Alboraia, Almedíjar, Almussafes, Atzeneta del Maestrat, Azuébar, Bellreguard, Benetússer, Benijófar, Benimantell, Benissa, Bolbaite, Callosa de Segura, Carcaixent, Càrcer, Carlet, Castalla, Chiva, Crevillent, Cullera, el Poble Nou de Benitatxell, Forcall, Formentera del Segura, Godella, l’Eliana, l’Olleria, la Pobla de Farnals, les Alqueries, Llocnou d’en Fenollet, Los Montesinos, Muro de Alcoy, Mutxamel, Pedreguer, San Miguel de Salinas, Sedaví, Segorbe, Sierra Engarcerán, Sueca, Suera, Sumacàrcer, Tavernes de la Valldigna i Zarra hi ha un positiu.