Encara amb el dolç sabor de la victòria que va aconseguir diumenge en la pista del Barça, el València Basket torna a l’acció, aquesta vegada en la competició continental. Els taronja arriben al partit de hui en una dinàmica molt positiva, ascendent, amb tres victòries consecutives de gran valor (Joventut, Virtus i Barça). Hui buscaran el quart triomf consecutiu, la qual cosa suposaria la millor ratxa de la temporada. El partit sembla propici per a això, ja que reben a la Fonteta el Mincidelice JL Bourg-en-Bresse, un dels rivals, a priori, més accessibles del grup B.

El València Basket vol encadenar la seua millor ratxa de la temporada

L’estat de la infermeria, el mal endèmic d’aquesta temporada, torna a ser el principal problema per a Joan Peñarroya, encara que el tècnic ahir es mostrava tímidament optimista sobre la possible reaparició de Martin Hermannsson i Louis Labeyrie, que es van perdre el partit al Palau Blaugrana. L’islandés, per una lesió muscular a la cama esquerra i el francés, per una lesió muscular a la cuixa esquerra. Tots dos van estar ahir en la sessió vespertina d’entrenament, encara que no van participar en els exercicis 5 contra 5 i van fer un entrenament diferent de la resta del grup. En qualsevol cas, qui sembla tindre més probabilitats de jugar és Hermannssson. Es mantenen les absències ja conegudes de Víctor Claver (esquinç mediotarsià al peu esquerre), Mike Tobey (intervingut dimarts passat de les seues molèsties al pubis) i Neno Dimitrijevic (trencament en la musculatura isquiotibial de la cama dreta).

Això obligarà de nou a recórrer als joves i, tal com va succeir contra el Barça, els jugadors de l’equip de LEB Plata Guillem Ferrando, Millán Jiménez i Gonzalo Bressan poden tindre minuts de protagonisme al llarg del partit.

No és molt millor la situació del Bourg-en-Bresse, que no podrà comptar amb els seus dos jugadors més destacats: el pivot Eric Mika i l’ala-pivot Pierre Pelos. El València Basket, quart en la classificació del grup B de la 7Days Eurocup, amb un balanç de dues victòries i dues derrotes, tractarà de desequilibrar hui la balança a favor seu i sumar el tercer triomf europeu.

El rival del València Basket, el Mincidelice JL Bourg-en-Bresse francés hi arriba amb una victòria i tres derrotes i ocupa la penúltima posició de la taula. Els francesos venen de caure per 29 punts en l’última jornada contra el Gran Canària.