Fran Escribá va anunciar ahir en roda de premsa que Bragarnik l’ha acomiadat com a entrenador de l’Elx. Després de caure contra el Betis per zero gols a tres, el tècnic valencià va comunicar-ho de manera personal i agraint al club la seua segona etapa com a entrenador franjaverd, gest que li va retornar el club il·licità en el comunicat oficial del seu cessament. “L’entitat vol agrair a l’entrenador el treball i la dedicació en aquesta segona etapa com a franjaverd, així com valorar la seua importància en la història del club després dels èxits aconseguits”, deia l’escrit de l’entitat.

El tècnic, davant de la sorpresa de tots els presents en sala de premsa, va decidir transmetre-ho sense embuts i traslladant l’afecte que ha rebut des que va assumir el repte de salvar l’equip l’any passat. “Bragarnik m’ha comunicat la meua destitució. Sent anar-me’n així, estic molt orgullós del que hem aconseguit”, va dir el tècnic nascut a València.

Això no obstant, Escribá se’n va anar deixant-li un missatge a l’amo del club, que ja li busca un substitut amb la intenció de solucionar la mala dinàmica de l’equip després de registrar sis partits sense conéixer el triomf. “U pot comprar un club, però no pot comprar l’afecte de la gent”. Va ser l’últim missatge que va llançar Escribá abans d’acomiadar-se com a entrenador de l’Elx, club al qual va ser capaç d’ascendir en 2013 a l’elit del futbol espanyol i deixar-lo en Primera Divisió el curs passat de manera èpica.