El Grupo Ferrero ha anunciat un acord per a adquirir les accions restants del fabricador espanyol de gelats Ice Cream Factory Comaker, l’antiga Avidesa, i les empreses del grup.

Ferrero, fabricador de marques com Raffaello, Kinder, Nutella i Tic Tac, adquireix, d’aquesta manera, la totalitat del fabricant de gelats espanyol, amb seu a Alzira, localitat natal de l’empresari valencià Luis Suñer, fundador i expresident d’Avidesa, segons ha informat la companyia en un comunicat.

El Grupo Ferrero es va fer, el juliol de 2019, amb una participació majoritària de l’antiga Avidesa per a reforçar, així, els seus objectius estratègics a llarg termini en el mercat de gelats.

Durant els últims dos anys, l’associació entre Ferrero i Ice Cream Factory Comaker ha demostrat ser molt exitosa, amb el llançament, aquest estiu, dels seus primers gelats, a través de les marques Raffaello i Ferrero Rocher, alhora que ha establit una base excel·lent per al creixement futur.

Ferrero continuarà treballant en estreta col·laboració amb l’equip d’administració de l’antiga Avidesa perquè la transacció, subjecta a les condicions de tancament habituals, acabe en el transcurs del mes de desembre de 2021.