L’Ajuntament de l’Olleria ha proposat a la Generalitat que reconega públicament dos agents de la Policia Local que, el maig de 2021, van resultar ferits després de ser atacats per un presumpte agressor masclista.

Els policies van intervindre en un domicili de la localitat al costat de dos agents de la Guàrdia Civil després de la telefonada de la víctima, que va denunciar haver sigut colpejada i amenaçada amb un cúter per la seua parella en presència d’un fill menor.

Quan hi van arribar els efectius policials, l’agressor es va posar molt violent, es va negar a col·laborar en tot moment, va arremetre contra ells i va provocar-los lesions. Gràcies a la ràpida actuació dels agents, però, es va poder evitar un altercat de majors conseqüències. El presumpte maltractador va ser detingut i posat a disposició judicial.

Mig any després de l’incident, el Ple municipal de l’Olleria ha aprovat per unanimitat una iniciativa que s’ha traslladat a l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències perquè els dos agents de la Policia Local reben una felicitació pública pel seu acte de servei.