L'equip mòbil de vacunació que ahir es va instal·lar a la plaça de Manises de València, al costat del Palau de la Generalitat, va administrar només en un dia 1.758 dosis de la vacuna contra la covid entre primeres dosis i dosis de reforç, segons han informat des de la Conselleria de Sanitat. Les llargues cues que es van veure ahir a la plaça de Manises (i que arribaven fins a les torres de Serrans) ja auguraven un dia de bons resultats que es van repetir al punt de vacunació sense cita instal·lat al Centre Comercial Zenia Boulevard, on es van posar 945 dosis. 

Amb aquestes 1.758 dosis inoculades ahir, el punt de vacunació del Palau de la Generalitat ha posat des del dissabte 3.834 dosis, ja que des de dissabte i fins ahir dimarts se n'havien inoculat 2.076 més. D'aquestes, el 40 % eren primeres dosis impulsades en molts casos per la posada en marxa dissabte passat del certificat covid. Les carpes segueixen hui instal·lades al costat del Palau per a seguir amb la campanya de vacunació covid.

En total, i des de divendres passat, Sanitat ha posat 4.899 dosis a través dels diferents punts mòbils de vacunació covid sense cita que s'han desplegat. Els de major afluència en aquests dies han sigut divendres passat el que es va instal·lar a la Ciutat de les Arts amb motiu de la Marató de València i el de la plaça de Manises, amb cues tots els dies. 

Nous punts mòbils

Per a aquest cap de setmana s'instal·laran punts mòbils de vacunació covid sense cita a: 

Alacant, al Centre Comercial Plaza Mar 2, es tornarà a vacunar el divendres 10 de desembre, de 15 hores a 20 hores. El dissabte 11 de desembre, a més, obrirà de nou el punt de vacunació al Centre Comercial Benidorm Finestrat de 16 hores a 20.30 hores.

Castelló de la Plana, al Centre Comercial La Salera, de 16 hores a 21 hores.