La visita al Ratiopharm Ulm serà el millor termòmetre per a mesurar si la millora del València Basket es continua plasmant en resultats i si els jugadors aconsegueixen mantindre per fi la mateixa intensitat durant els 40 minuts d’un partit, després de l’excés de relaxació final davant de l’Unicaja que va recriminar el mateix Joan Peñarroya en la victòria a Màlaga.

El tècnic, això sí, tindrà una nova baixa per culpa de la covid-19, ja que el club va confirmar ahir el positiu de Louis Labeyrie i el francés no va poder desplaçar-se a Alemanya al costat de la resta de companys. En la seua absència, que se suma a les de Dimitrijevic i Víctor Claver, el tècnic del primer equip ha convocat Millán Jiménez, Guillem Ferrando i Alejandro Bellver, habituals ja en altres llistes del tècnic.

Per la seua banda, l’entrenador del Ratiopharm Ulm, Jaka Lakovic, disposa de la seua plantilla al complet, a excepció del lesionat de llarga duració Christoph Phillips.

Davant d’un rival també en ratxa i amb només una victòria menys, Peñarroya té clar que “afrontem el desplaçament a Alemanya contra un rival que, segurament, està en el seu millor moment, jugant un molt bon bàsquet, amb capacitat de córrer molt bé la pista, però, al mateix temps, també és un equip que pot jugar bones situacions i ordenat en el cinc contra cinc. A més d’aquest bon estat de forma en el seu joc, també ho està demostrant amb bons resultats. És un rival que té una victòria menys que nosaltres en el grup d’Eurocopa i és un partit molt important”.

Parella de moda en l’Eurocopa

El Ratiopharm Ulm és l’únic equip del grup B de la 7Days EuroCup que té dos jugadors entre els 15 més valorats de la competició. El base Semaj Christon és l’únic de la competició que està en el top-10 tant en punts com en assistències i és el 13é en valoració, amb 17,57 punts per partit. D’altra banda, l’aler Jaron Blossomgame és l’onzé jugador més valorat del torneig amb una targeta de 14,1 punts, 6,75 rebots i una mitjana de 18,38 crèdits de valoració.