Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alfafar emet 1.160 Bons Comerç amb els quals paga el 50 % de l'import

Quasi 200 persones s'han beneficiat d'aquesta campanya en la qual participen 22 establiments

Bons Comerç.

L’Ajuntament d’Alfafar ha conclòs la primera campanya de Bons Comerç amb èxit. Aquesta iniciativa tenia l'objectiu de potenciar el comerç local i ajudar amb la despesa familiar, a través del finançament del 50 % del cost de cada bo, a càrrec de les arques municipals. En aquesta primera fase s'ha esgotat el 100 % dels xecs disponibles.

En total 199 persones s'han beneficiat del pla del Bo Comerç, que va finalitzar el passat 15 de gener. Per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament d’Alfafar hi ha destinat 8.700 euros del pressupost municipal.

En aquesta edició s'han generat un total de 1.160 bons que podien utilitzar-se en els 22 comerços locals adherits a la campanya. La ciutadania va poder sol·licitar-los de manera gratuïta a través de la seu electrònica i gastar l'import d'aquests, un total de 60 euros, dels quals 30 eren pagats per la persona i els restants pel bo. 

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) prepara ja noves campanyes de Bons Comerç Alfafar per a desenvolupar en 2022. Els comerços interessats a formar part d'aquesta iniciativa poden unir-s'hi com a entitat col·laboradora durant tot l'any. Per a això, han de tramitar la seua sol·licitud en la seu electrònica en l'apartat “Sol·licitud adhesió campanyes bons comerç i consum”. 

L’Ajuntament d’Alfafar busca amb aquesta iniciativa dinamitzar el consum local al municipi i reforçar el seu compromís per a contribuir a alleujar l'economia de les famílies de la ciutat.

Compartir el artículo

stats