Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Educació allibera els equips directius de càrregues burocràtiques per a afrontar la sisena onada

La Conselleria amplia i flexibilitza el calendari de presentació de tramitacions ordinàries per als centres

Cartell que recorda l’ús de les mascaretes en un centre educatiu.

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, han mantingut una reunió telemàtica, aquest matí, amb representants de l’Associació de Directores i Directors d’Infantil i Primària (ADIP-PV), a petició dels centres, a causa de la difícil situació que travessen per la sisena onada.

Les baixes docents, el confinament d’aules i la gestió dels casos positius entre l’alumnat han posat en un destret els equips directius, que, a més, fan front aquests dies a un canvi en els protocols.

“El que ens ocupa i ens preocupa és la tensió i l’esgotament emocional dels equips directius”

Vicent Marzà - Conseller d’Educació

decoration

D’aquesta reunió ha eixit un acord entre la Conselleria i els centres docents pel qual es descarregarà de tràmits burocràtics els equips directius, que comptaran amb més marge per a complir amb les seues tasques administratives d’ací a final de curs.

Segons explica Miguel Soler, l’acord —que la setmana que ve es farà oficial en una resolució i prompte es notificarà als centres educatius— consisteix a “flexibilitzar els terminis d’ací a final de curs del conjunt de plans i actuacions que es fan de manera ordinària i reduir les tramitacions a les accions més imprescindibles”.

Es tracta de “mesures d’adaptabilitat i de flexibilització per a reduir la càrrega de treball dels equips directius en la part que puguem, que és l’educativa”, segons detalla la Conselleria en un comunicat.

Compartir el artículo

stats