Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Relacions internacionals

El Fòrum de Davos tindrà lloc entre el 22 i el 26 de maig, després de l'ajornament per la pandèmia

Amb el lema 'Treballar junts, recuperar la confiança', el fòrum confia a ser una gran trobada presencial de líders polítics, econòmics i empresarials

Esdeveniment de l'Agenda Davos 2022.

El Fòrum de Davos 2022, que hauria d'haver-se celebrat aquesta setmana però que va ser posposat a causa de l'actual onada mundial de contagis de covid-19, se celebrarà del 22 al 26 de maig en aquesta localitat dels Alps suïssos, com van anunciar aquest divendres els organitzadors.

Amb el lema 'Treballar junts, recuperar la confiança', el fòrum confia a ser la primera gran trobada presencial de líders polítics, econòmics i empresarials des de l'inici de la pandèmia, segons un comunicat de l'organització.

Ja en 2021, el fòrum va ser inicialment posposat de gener a maig, després a agost, i finalment no va poder celebrar-se, ni a Davos ni en altres seus que es van considerar, com ara Lucerna o Singapur.

Encara que aquesta setmana tampoc ha pogut organitzar-se aquesta cèlebre trobada, sí que es va celebrar l'anomenada "Agenda Davos", una sessió alternativa de conferències virtuals en les quals van participar el president de la Xina, Xi Jinping; la presidenta de la Comissió Europea, Ursula van der Leyen, o el nou canceller alemany, Olaf Scholz, entre altres.

El fòrum presencial de maig debatrà qüestions com la recuperació després de la pandèmia, el canvi climàtic, la millora de les condicions laborals o l'adaptació a les noves tecnologies de la Quarta Revolució Industrial.

Davant de la possibilitat que la situació sanitària global seguisca sense ser l'òptima, els organitzadors van puntualitzar que la trobada de maig tindrà lloc "sempre que es complisquen les condicions per a garantir la salut i la seguretat dels participants i els amfitrions". 

Compartir el artículo

stats