Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El gel provoca retards en vols des de l’aeroport de Manises

Alguns passatgers han hagut d’esperar quatre hores per a poder agafar el seu vol

S’han registrat retards en tres avions

La baixada de temperatures ha sorprés València. La ciutat no està acostumada a les temperatures baixes i encara menys al gel, i l’aeroport de Manises-València, tampoc. Des de primera hora del matí, l’aeroport està experimentant problemes i retards en algunes eixides de vols programats per culpa del gel que s’ha format en els avions.

Un dels passatgers afectats pels retards havia d’haver eixit des de l’aeroport valencià a les 6 del matí cap a Amsterdam i quasi 4 hores després seguia sense poder eixir. Segons han explicat a aquest periòdic alguns passatgers, l’explicació que els han traslladat les aerolínies implicades i el personal de l’aeroport és que s’ha format gel en els avions i que no podran agafar el seu vol fins que aquest s’elimine.

Segons ha pogut confirmar Levante-EMV, el gel ha afectat tres vols. Dos interns, amb destinació a Bilbao i Eivissa, que han experimentat retards de més d’una hora, i un altre internacional, amb destinació a Amsterdam, que, després de més de 4 hores i mitja d’espera, per fi ha pogut enlairar-se.

Compartir el artículo

stats