...    
Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’alcalde de Xàbia, també contagiat

L’alcalde continuarà treballant aquesta setmana des de casa: “Després de dos anys de pandèmia, tenim els mecanismes per a dur a terme la gestió municipal telemàticament”. Aquesta setmana, l’Ajuntament aprova el primer pressupost des de 2017

L’alcalde de Xàbia, José Chulvi, teletreballant

El tsumani de la sisena onada esguita a quasi tots. L’alcalde de Xàbia, José Chulvi, també s’ha contagiat i està aïllat en el seu domicili. Ho ha anunciat ell mateix en les seues xarxes socials. Ha revelat que en els últims dies havia tingut malestar i febra i, després de fer-se diversos tests d’antígens en els quals havia donat negatiu, ahir diumenge la prova va eixir positiva. “Em sume als centenars de xabiencs i xabienques que no han pogut esquivar aquesta sisena onada”, ha indicat.

L’alcalde diu que encara està “baldat” i amb un poc de febra, però que es troba millor. Indica que li toca guardar aïllament uns dies. Anuncia que, després de dos anys de pandèmia, els mecanismes per a treballar des de casa estan activats i que podrà fer la gestió municipal sense problemes, fins i tot aquesta setmana en la qual Xàbia celebra el ple ordinari del mes de gener i aprovarà el pressupost per a l’any actual.

Per cert, el regidor d’Hisenda, Ximo Segarra, que la setmana passada va presentar el pressupost, el primer des de 2017 (des d’aleshores, els comptes s’havien prorrogat), també ha anunciat hui que s’ha contagiat. “En una setmana important, en la qual aprovarem el pressupost de 2022, toca canviar de plans i passar a la manera telemàtica”.

Compartir el artículo

stats