Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Paiporta presenta el seu calendari de dones esportistes

Presentació del calendari de dones esportistes de Paiporta.

L'Agència de Promoció del Valencià AVIVA i la Regidoria d'Esports han presentat aquest dijous el calendari il·lustrat dedicat a les dones esportistes paiportines. Amb 13 dibuixos de la il·lustradora valenciana Sara Bellés, aquest calendari és un homenatge a les dones que lluiten dia rere dia per a millorar en les seues disciplines, i també per a fer visible l'esport femení. 

Moltes d'elles van assistir a la presentació, en què també van estar presents l'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat; la regidora d'Esports, Marian Val; el regidor responsable d'AVIVA, Pep Val, i altres membres de l'equip de govern. Totes i tots van coincidir en les seues paraules d'agraïment a les esportistes, tant pel seu esforç diari com per la participació en el calendari. 

El calendari ha tingut un primer tiratge de 700 exemplars, repartits entre clubs, entitats esportives i centres educatius de la localitat. La setmana que ve n'hi haurà disponible una segona edició amb uns centenars més a la disposició de la ciutadania que vulga conservar aquesta publicació.

Compartir el artículo

stats