Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Jocs Olímpics d'Hivern

Els medallistes dels Jocs Olímpics d'hivern es podran traure les mascaretes al podi

El protocol s'ha modificat per a permetre als esportistes "compartir les seues emocions" durant aquesta experiència "única" en la seua carrera

Els medallistes podran traure's les mascaretes al podi.

Els esportistes que pugen al podi en els pròxims Jocs Olímpics d'hivern de Pequín podran retirar-se la mascareta en el moment de rebre les seues medalles, com han decidit els organitzadors i el Comité Olímpic Internacional (COI).

El protocol del podi s'ha modificat "per a permetre als esportistes compartir les seues emocions durant aquesta experiència única en la seua carrera esportiva, alhora que s'ajuda els mitjans de comunicació a captar plenament el moment".

Segons les pautes acordades, els medallistes portaran la mascareta "des del començament de la cerimònia de la victòria fins que arriben a la seua posició darrere del podi". Se'ls convidarà llavors, mitjançant un senyal, a traure-se-la. A la vista de tots, rebran la seua medalla i un regal o mascota.

Després que sone l'himne del vencedor, mitjançant un altre senyal s'indicarà als esportistes que tornen a posar-se la protecció abans de la foto de grup i abans de baixar del podi. Podran tornar a traure-se-la, una vegada acabada la cerimònia, per a fer-se fotos individuals o de grup sempre que mantinguen la distància entre ells i amb els fotògrafs.

Els organitzadors han elaborat cartells informatius per a explicar aquests passos. Els jocs començaran el pròxim 4 de febrer i conclouran el dia 20. 

Compartir el artículo

stats