Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Blanca, l’altra cara de la tragèdia de l’incendi de Moncada

La gossa està espantada i extremadament trista després d’haver perdut la seua família: la mare i el seu fill que van morir dissabte en l’incendi del seu pis

Blanca, l’altra cara de la tragèdia de l’incendi de Moncada

Una dona de 79 anys i el seu fill, de 56, van perdre la vida la setmana passada en l’incendi del seu pis, a Moncada. L’incendi va succeir a penes uns pocs dies després del sinistre que es va produir en una residència d’ancians i que ja ha costat la vida a 9 persones (sis van morir aquella mateixa nit i tres més els dies posteriors). En el primer foc mencionat, el que va ocórrer el dissabte 22 de gener, les flames van començar en l’habitació del fill i van posar fi a la seua vida, la de la seua mare i la del gos de la família. Només es va salvar una gossa, Blanca, que ara s’ha quedat sola, espantada i desorientada perquè no entén res del que li succeeix.

Així ho ha fet públic hui el compte de Twitter SOS Abuelos, que s’encarrega de donar visibilitat als animals de companyia ancians o d’una certa edat que necessiten ajuda, bé perquè s’han quedat sense família o bé perquè la que tenien els han abandonats.

El primer cas és el de Blanca, una gosseta el color de la qual va servir per a batejar-la i que està passant el que probablement són els pitjors dies de la seua vida.

Sola, desolada i desubicada

Blanca, una gosseta de 10 anys i de grandària xicoteta, va perdre els seus amos (la mare i el fill que van morir en l’incendi del seu pis, a Moncada) i el gos amb el qual convivia, que també va perdre la vida en el foc. Ella va sobreviure i ara està “completament desolada i molt desubicada”, com bé es pot apreciar en els seus ulls, que mostren un gran abatiment i desconsol.

Qui ha fet la publicació facilita un número de telèfon de contacte per a qui estiga interessat a oferir una vida millor a Blanca. La gossa està a València i es troba extremadament trista.

Compartir el artículo

stats