Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les dones d’Alginet són de llibre

L’Ajuntament reivindica el paper de les dones amb un altre volum que relata la trajectòria de cinquanta d’elles

Foto de grup de les protagonistes del llibre al costat dels autors i les autoritats locals. | LEVANTE-EMV

Alginet té dones que són de llibre. La trajectòria d’un centenar d’elles ja s’ha vist reflectida en un volum editat per l’Ajuntament per a reivindicar la seua vàlua. La presentació de la segona entrega d’aquesta col·lecció, elaborada per l’escriptor Alfons Juan i el fotògraf Pasqual Cebrián, va tindre lloc divendres dins de la programació de la Setmana de la Dona.

Aquesta vegada s’ha donat visibilitat a cinquanta dones, que se sumen a les cinquanta del primer llibre. I ja es prepara un tercer volum. El Teatre Modern es va omplir. La regidora de la Dona, María José Martínez, i l’alcalde d’Alginet, José Vicente Alemany Motes, van agrair l’assistència i la predisposició de les protagonistes per a fer possible aquesta segona edició. Martínez va recordar a les que ja no hi són i va enaltir totes les protagonistes, que “ja formen part de la història local”.

L’acte va estar amenitzat per la violinista Lucía Marín. En acabar l’acte protocol·lari, les protagonistes del llibre van pujar a l’escenari per a fer-se la gran foto de família. I en finalitzar la presentació del llibre, els assistents van poder gaudir de l’exposició fotogràfica de les cinquanta dones.

Compartir el artículo

stats