Suscríbete

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guerra d'Ucraïna

El Banc d'Aliments de València parteix cap a Romania per a portar ajuda als refugiats ucraïnesos

Una comitiva de l'associació carrega diverses furgonetes per a aportar menjar i béns de primera necessitat a la població que fuig de la guerra

Un membre del Banc d'Aliments de València, abans d'eixir cap a Romania.

Furgonetes del Banc d'Aliments de València han partit aquest matí a les set des de la seu a la Pobla de Vallbona rumb a un camp de refugiats de Romania per a portar ajuda humanitària als milers de persones refugiades que arriben a la frontera d'aquest país amb Ucraïna fugint de la guerra. 

Al principi, la idea era viatjar fins a la frontera amb Polònia, però en l'últim moment, el Banc d'Aliments ha rebut avisos de camps de refugiats de Romania per la necessitat imperant que hi havia. 

La caravana del Banc d'Aliments, abans de la partida. B.A.V.

"Em van contactar els coordinadors de l'espai habilitat en la frontera amb Romania per a demanar ajuda urgent. Ho estan passant molt malament i aquesta ajuda fa molta falta. Ens van dir que necessitaven pa i aigua o pa dur, perquè hi havia gent dormint a la intempèrie amb les baixes temperatures, una vertadera barbaritat", explica a aquest periòdic Jaime Serra, president de l'entitat. 

Això és una primera acció que continuarà segons les necessitats que hi haja a cada moment. En aquest sentit, el banc d'aliments planeja fer col·lectes des de València per a enviar més caravanes amb els productes que des de l'organització de recepció de refugiats els vagen indicant. 

Compartir el artículo

stats