Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Investiguen la troballa d’un cadàver amb tres tirs al pit a Vinaròs

El cos sense vida ha aparegut aquest divendres en una zona de platja

Investiguen la troballa d’un cadàver a Vinaròs

La Guàrdia Civil investiga l’assassinat, amb tres tirs, d’un home el cadàver del qual ha sigut rescatat de la mar aquest matí a Vinaròs. Es tracta d’un home d’uns 50 anys que encara no ha sigut identificat. Dues hores abans, Emergències havia rebut una telefonada que informava que un home estava disparant a un altre en una cala i diverses patrulles s’havien dirigit al lloc dels fets.

Llavors, l’autor dels tirs ja havia desaparegut, raó per la qual han iniciat la busca de la víctima, ja que el botxí havia llançat el cadàver a la mar.

Gràcies al testimoni, els investigadors creuen que es tracta d’una venjança, ja que ha sigut una acció molt ràpida i aparentment planificada.

El cos es trobava en l’aigua i membres de la Unitat de Rescat Aquàtic del Consorci han procedit a extraure’l amb una moto d’aigua. Les restes mortals de la víctima han sigut tapades en la riba, a l’espera de l’arribada del forense.

Si es confirma l’homicidi, seria el segon en la mateixa setmana a Castelló, i és que, com va avançar aquest diari dimarts al matí, el cos sense vida d’un home de 67 anys va ser trobat al carrer Marqués de Salamanca amb signes de violència. En una ràpida actuació, la Policia Nacional va detindre el presumpte autor només 12 hores després del succés. L’investigat està pendent de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Castelló durant el dia de hui.

En la finca ocupa on va tindre lloc aquest últim homicidi de Castelló ja va haver-hi un apunyalat el passat Nadal. Un jove va resultar ferit greu amb lesions al cap i el presumpte autor d’aquell atac va ingressar en presó provisional.

Compartir el artículo

stats