Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Batman és del València CF

Fruit d'aquesta relació s'ha batejat, a més, la ciutat com a 'Batlència'

Batman és valencianista

Alguna cosa podíem sospitar però ja s'ha confirmat: Batman és del València CF. Perquè això de tindre una rata penada com a animal representatiu uneix i molt. Potser el següent pas és empadronar-se a la ciutat, qui sap, però la veritat és que la rata penada de l'escut valencià també podria atraure aquest superheroi.

De moment l'enamorament entre l'equip valencianista i el Cavaller Fosc ha quedat palés en la magistral acció de promoció de la pel·lícula 'The Batman' estrenada en HBO Max i disponible en cinemes des del passat 18 d'abril, amb la qual la plataforma ha desplegat una lona gegant en un dels edificis de la plaça Manuel Sanchis Guarner de València, la rotonda de la 'Pantera Rosa'.

En aquesta el nom de la ciutat s'uneix al d'aquest personatge de ficció per a crear 'Batlència' i deixa clar que aquesta relació és a prova d'éssers malignes i que a partir d'ara la nostra nèmesi comuna és Enigma, l'enemic de l'heroi de DC Comics.

Aquest nou film ha aconseguit una fita taquillera en la indústria, ja que la pel·lícula protagonitzada per Robert Pattinson ha superat els 750 milions de recaptació mundial, i s'ha convertit així en la tercera producció de Hollywood que ho aconsegueix des de l'inici de la pandèmia.

Compartir el artículo

stats