Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Diputació d’Alacant destina 637.000 euros a la reforma del Molí Giner de Xaló

El diputat i l’alcalde de Xaló | LEVANTE-EMV

La Diputació d’Alacant destina 637.000 euros a la reforma del Molí Giner de Xaló per a convertir-lo en un espai cultural que tindrà tres plantes i dotacions com una biblioteca i un escenari a l’aire lliure, entre altres.

El pressupost total de l’obra ascendeix a 750.000 euros. Aquest projecte, que es troba al 70 % d’execució, és un dels que la corporació provincial executa al municipi.

A més, la Diputació també té en marxa la remodelació i l’adequació de la plaça Major i dels carrers adjacents, amb un pressupost de 560.000 euros, 475.000 dels quals els aporta la Diputació per mitjà del Pla Planifica.

Ahir, el diputat d’Infraestructures, Javier Gutiérrez, que va visitar la localitat al costat de l’alcalde, Joan Miquel Garcés, per a comprovar l’avanç dels projectes, va destacar que Xaló rebrà fins a 2023 un total de 900.000 euros de fons de la Diputació.

Gutiérrez va subratllar el compromís de la Diputació amb els municipis xicotets i va remarcar que, en total, i només amb el Pla Planifica, la Marina Alta rebrà més de 15 milions d’euros.

Compartir el artículo

stats