Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’oratge a València demà: quan plourà més

L’Aemet assenyala que les precipitacions s’intensificaran aquest dijous

Cuándo va a llover en Valencia

Quan plourà a València Levante TV

Para ver este vídeo suscríbete a Levante-EMV o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Quan plourà a València Marga Vázquez

Després de l’anunci de l’arribada de més pluges a València, l’Aemet adverteix que no es tractarà d’una cosa puntual, sinó que podria prolongar-se durant unes hores més. De fet, la previsió de l’oratge a València indica que el pitjor es produirà demà, almenys a la capital del Túria, on dijous es registraran les precipitacions més cabaloses d’aquest nou episodi de pluges.

L’oratge, demà, a València

De manera més específica, el pronòstic de l’oratge a València de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) assenyala que el cel demà estarà “nuvolós o cobert amb ruixats a primera hora” del dia. Les precipitacions “poden ser localment fortes” i fins i tot “mantindre’s a primeres hores de la vesprada”. No obstant això, aquestes remetran a mesura que avancen les hores.

Les temperatures seguiran com fins ara, sense canvis significatius, encara que en el litoral es recuperaran lleugerament les màximes.

Pel que fa a l’oratge a València ciutat, l’Aemet assenyala que, demà, la pluja estarà pràcticament garantida, sobretot a partir de la pròxima matinada i fins a la vesprada de dijous.

Després, a mesura que arribe el migdia, l’amenaça d’aigua anirà desapareixent fins a quedar-se en a penes un 25 % de possibilitats que els núvols descarreguen.

Demà, l’oratge a València ciutat estarà marcat, en les primeres hores, per la pluja, segons l’Aemet.

En principi, la pluja serà més abundant a primera hora del matí i es preveu que caiga de manera persistent fins al migdia. A mesura que passen les hores, a mitjan vesprada, el sol podria fins i tot tornar a fer-se un lloc entre els núvols. Tot i l’Aemet no espera precipitacions notables, sí que hi haurà bastants probabilitats que aquestes es produïsquen en forma de tempesta (fins a un 50 %).

El vent bufarà amb un poc més de força que hui però continuarà sent feble. Les temperatures, d’altra banda, es recuperaran en part, ja que s’esperen fins a 19 °C de màxima (tres més que hui) mentre que les mínimes es quedaran en 13 graus, enfront dels 11 de hui.

Compartir el artículo

stats