Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Puig qualifica Marzà de puntal del Consell i creu que s’obri una etapa nova

Assegura que el conseller li ha comunicat la seua decisió de dimitir aquest matí

El president de la Generalitat, Ximo Puig Miguel Ángel Montesinos

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha qualificat la dimissió del conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, de “decisió personal”. Puig ha agraït la tasca del conseller de Compromís des de 2015, ha dit que ha fet un “treball extraordinari durant aquest temps”, en el qual “hem avançat en el que ens vam proposar”. “Sempre li agrairé el seu treball, ha sigut un puntal en aquest govern”, ha afegit a preguntes dels periodistes abans d’un acte a la Universitat Politècnica de València.

Ara, “hem de començar una nova etapa que accelera processos que estaven en marxa i cada u estarà en l’espai que considere”, ha assenyalat sobre la determinació de Vicent Marzà de passar a ocupar una major responsabilitat política en Més Compromís.

Puig ha respost que l’encara conseller li ho ha comunicat “aquest matí”. “És una decisió que respecte i res més. Té tot el meu afecte”, ha conclòs.

El cap del Consell no ha avançat res de la crisi de Consell que prepara. “Quan siga el moment”, ha dit. I ha recordat que va dir que hi havia de marge “fins al final de la setmana”.

Compartir el artículo

stats