Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Canet forma tots els seus policies en igualtat i contra la violència de gènere

El centre Dona Rural de Segorbe impartirà en aquest mes de maig diversos cursos a la plantilla d'agents

Policies en el curs. | LEVANTE-EMV

L'Ajuntament de Canet d'en Berenguer està formant la seua plantilla de Policia Local en matèria d'igualtat i violència de gènere.

El centre Dona Rural de Segorbe està impartint formació específica per als agents dins de les polítiques d'igualtat que està desenvolupant l'Ajuntament i que es recullen en el Pla d'igualtat municipal aprovat per tots els grups polítics de la corporació.

La primera de les sessions tenia lloc aquest dimarts, al saló de plens, a la qual van acudir uns 20 agents. La segona està prevista per al pròxim 17 de maig; en aquest cas, es comptarà amb policies d'altres localitats de la comarca com Faura.

La iniciativa ha sigut promoguda pel Departament d'Igualtat en col·laboració amb el de Policia i Personal, els responsables del qual, Felín Gómez i Eduardo Almor, respectivament, no descarten traslladar la formació a tota la plantilla municipal.

«La formació és fonamental per a previndre la violència masclista, una lluita que s'ha convertit en una de les prioritats per al Departament d'Igualtat i aquest ajuntament, en la qual continuarem treballant amb diferents accions. Ara estem centrats en la formació dels nostres policies i, en breu, començarem campanyes d'informació i sensibilització, tot amb l'objectiu d'erradicar aquest flagell social que s'ha cobrat la vida de milers de dones», afirmava la regidora.

Per la seua banda, Almor assenyalava que «aquesta formació permetrà tindre una plantilla de policia preparada per a actuar davant qualsevol cas de violència de gènere», afegia.

Compartir el artículo

stats