Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La NASCAR Europa inicia temporada a Cheste amb rècord de participació

La NASCAR Europa inicia temporada a Cheste amb rècord de participació

El circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la primera carrera de les NASCAR Whelen Euro Series, la versió europea de les populars carreres americanes, que comptarà amb un rècord de participació de 37 cotxes en pista i quasi setanta pilots inscrits.

La NASCAR europea inicia així a València una temporada composta per sis cites a Espanya, el Regne Unit, Itàlia, República Txeca, Bèlgica i Croàcia, on pilots de vint-i-dues nacionalitats competiran als comandaments dels Ford Mustang, EuroNASCAR FJ, Chevrolet Camaro i Toyota Camry.

Alguns dels pilots ja saben el que és guanyar al circuit valencià, com és el cas de l'israelià Alon Day (Chevrolet), que es va proclamar campió en 020 i que ha pujat al més alt del podi en cinc ocasions a Cheste.

Entre els favorits estan també els italians Gianmarco Ercoli (Chevrolet), Nicolo Rocca (Ford) i Vittorio Ghirelli (Chevrolet), que van estar entre els cinc millors de la general l'any passat.

A més de la màxima categoria, denominada EuroNASCAR PRO, se celebraran dues carreres més de la categoria EuroNASCAR 2 i les proves del Club Challenge.

En la llista d'inscrits en EuroNASCAR 2 destaca la presència de cinc dones i del francés Paul Jouffreau. Les carreres es disputaran el dissabte a les 13.30 i a les 17.15 hores, i el diumenge, a les 11.00 i a les 14.30 hores. 

Compartir el artículo

stats