Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Quique Dacosta guardonat amb el Premi Conexus

El jurat enalteix del cuiner que sap conjuminar com pocs el seu amor per la Comunitat Valenciana. El Premi li l'entregaran el 13 de juny a Madrid

Quique Dacosta, premiat Levante-emv

Quique Dacosta és el guardonat per la Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana en reconeixement a la seua trajectòria i esforç per ser un dels millors ambaixadors de la marca Comunitat Valenciana, relacionant els conceptes de gastronomia, cultura, empresa i sostenibilitat.

Per a premiar Dacosta, segons el president de Conexus, Manuel Broseta, han valorat que sap “conjuminar com pocs el seu amor per la Comunitat Valenciana -les nostres tradicions, el nostre producte i la geografia- amb l'estètica, la tècnica i la tecnologia, sense oblidar una cosa tan important com la sostenibilitat, creant nous llenguatges gastronòmics marca Comunitat Valenciana”.

La Fundació organitza el Premi en col·laboració amb CaixaBank, que distingeix una personalitat, empresa o institució que haja promogut els interessos o la imatge de la Comunitat Valenciana en el territori nacional i internacional. Els premiats anteriors han sigut Ford, el Grup IVI, Porcelanosa, el Port de València, Lanzadera i Alacant. El premi s'entregarà en el sopar anual de Conexus, que tindrà lloc el 13 de juny a Madrid.

Dacosta utilitza la cultura i el territori com a bandera, personificant la qualitat, l'excel·lència, la innovació i la tradició

decoration

Quique Dacosta, director i creador gastronòmic de l'Hotel Mandarin Oriental Ritz Madrid, va començar en 1988 a treballar en el que ara és Quique Dacosta Restaurant. La mar Mediterrània i el Parc Natural del Montgó han sigut un enclavament fonamental en la seua cuina per la riquesa inesgotable dels seus fons marins i la seua particular ubicació geogràfica. És reconegut a tot el món per la seua expressió artística de la cuina. S'ha convertit en el xef que utilitza la seua cultura i territori com a bandera, personificant la qualitat, l'excel·lència, la innovació i la tradició. En 2012 va rebre el màxim reconeixement de la Guia Michelin, que va atorgar tres estreles a Quique Dacosta Restaurant, que també està present en les més prestigioses llistes internacionals. 

Compartir el artículo

stats