Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El PP culpa el Govern de Carlet de diversos robatoris

Laura Sáez retrau que l’executiu local tarde un any a contractar el servei i el conserge del centre El Parc

Estat en què va quedar una part de les dependències | LEVANTE-EMV

El Partit Popular de Carlet ha responsabilitzat “la falta de decisió i gestió de l’actual equip de govern PSOE-Compromís” dels robatoris que s’han registrat en els últims dies al centre d’oci El Parc. La portaveu del Grup Popular, Laura Sáez, considera que, després de mesos “demanant reiteradament i urgentment a l’Ajuntament la licitació del servei de cafeteria i la contractació d’un conserge mentre es du a terme el tràmit pertinent, la falta del servei i els robatoris s’han fet presents a les instal·lacions de la ciutat”.

Sáez retrau que l’alcaldessa s’escude en la pandèmia per a justificar que, després de quasi un any, encara no haja licitat el servei de cafeteria-restaurant del centre, on se solen celebrar balls i sopars de diferents associacions. El PP destaca que ha demanat “en reiterades ocasions i per registre d’entrada la urgència de licitar aquest servei, així com la contractació del conserge”, per a donar ús a les instal·lacions.

“Aquesta falta de previsió i gestió i la falta de control per part de l’Ajuntament han donat lloc al fet que es produïsquen robatoris en el mateix edifici”, interpreta la dirigent del Partit Popular de Carlet.

Compartir el artículo

stats