Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Xàtiva es concentra en el Dia Mundial contra la LGBT-fòbia

La Casa de la Joventut ofereix el Servei Orienta d’assessorament i suport a persones del col·lectiu LGTBI+

La concentració d’ahir a l’ajuntament de Xàtiva | LEVANTE-EMV

Xàtiva va organitzar ahir, per mitjà de la Regidoria de Dona i Igualtat i amb la col·laboració dels diferents centres educatius de Secundària de la localitat, una concentració a les portes de l’ajuntament amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, que es commemorava aquest 17 de maig.

Durant l’acte es va llegir un manifest redactat pels centres educatius IES Josep de Ribera, IES Lluís Simarro, Nuestra Señora de la Seo, Pla de la Mesquita i CIPFP La Costera.

La Regidoria també ha destinat un lot de llibres de temàtica LBTBI+ a la biblioteca de cada centre i ha presentat les diferents accions que es duran a terme al juny per a la commemoració de l’Orgull LGTBI+, amb diferents activitats lúdiques i culturals en diferents llocs de la ciutat. També va recordar que estan en marxa els concursos de relat breu i cartells programats pel Consell de la Joventut amb motiu de l’Orgull LGTBI+ 2022 de Xàtiva. Durant la concentració, també es va informar del nou recurs que l’Ajuntament de Xàtiva ofereix a la Casa de la Joventut (en el seu horari habitual), el Servei Orienta d’assessorament i suport a persones pertanyents al col·lectiu LGTBI, així com a les seues famílies i persones pròximes que requerisquen una atenció específica adequada a les seues necessitats.

Les oficines, que compten amb professionals multidisciplinaris amb experiència en la realitat LGTBI, també ofereixen informació i assessorament a professionals i administracions públiques que ho requerisquen.

Compartir el artículo

stats