Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Fontanars restaura el penell del seu campanar

L'element va perdre l'any passat algunes boles de ferro, que han sigut de nou adherides a l'estructura

Dos veïns de la localitat, amb el penell restaurat. | LEVANTE-EMV

L'Ajuntament de Fontanars dels Alforins ha restaurat el penell que corona el campanar de l'església parroquial. L'element decoratiu va perdre l'any passat algunes de les boles que es troben en els seus extrems i el consistori va decidir llevar-lo per a poder renovar l'estructura. 

Així, els veïns han pogut observar el nou penell durant aquests dies. Julio Biosca, alcalde de la localitat, va atendre ahir Levante-EMV i va explicar que el més costós ha sigut l'operació de transport: «La restauració ha sigut fàcil, però per a tornar a posar el penell han fet falta dues grues. Les boles van caure en un sostre i al carrer, encara que no van causar mal a ningú i vam creure que era necessari renovar l'element». 

El primer edil va recordar que el penell ja va ser reparat fa temps: «L'anterior actuació data de l'any 91 o del 92, crec. Les condicions climatològiques van causar els desperfectes i en tot moment ha prevalgut la seguretat, no volíem que alguna altra part caiguera a la via pública». 

Durant els últims dies, el penell ha estat a les portes de l'església parroquial i els veïns del municipi no han dubtat a l'hora de retratar-s'hi.

Compartir el artículo

stats