Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els museus de la Costera ja es poden visitar de manera virtual

L’usuari pot accedir a informació útil, conéixer la ubicació geogràfica dels immobles i gaudir de les exposicions que s’hi munten

Façana del Museu de l’Almodí, a Xàtiva PERALES IBORRA

Visites amb vista de 360 graus en les quals l’usuari pot gaudir dels encants dels museus de la zona, gràcies a una iniciativa de Turisme la Costera, que naix com a marca turística de la Mancomunitat de la Costera-Canal dins del pla de dinamització i governança. Una de les seues últimes propostes ha sigut la creació del web Xarxa Museus, on l’usuari pot accedir a informació útil, conéixer la ubicació geogràfica dels museus i gaudir de les exposicions que s’hi munten. A més, el web també recull panoràmiques de cada municipi, la qual cosa complementa la visita virtual dels museus i fa encara més atractiva l’experiència.

Així mateix, en la pàgina web de Turisme la Costera hi ha disponible una guia amb tota la informació relativa als museus, així com una ruta temàtica. Les dues poden descarregar-se en format PDF i consultar-se també en l’aplicació. “La comarca de la Costera és un territori de museus i ofereix un conjunt ampli d’exposicions que mostren la forma de vida de la seua gent al llarg de la història”, expliquen des de l’entitat.

Retaule de la Transfiguració PERALES IBORRA

Recorden, a més, que aquests museus estan dedicats a diverses matèries, especialment a les belles arts, l’arqueologia o l’etnologia. També n’hi ha alguns de caràcter temàtic centrats en la cultura festiva, com les Falles o el Corpus.

“Tots formen part de la Xarxa Museus, que va nàixer amb l’objectiu d’atraure, incentivar, satisfer i fidelitzar els potencials turistes que visiten la comarca, així com generar sinergies en el territori i fomentar la pernoctació i la restauració, entre altres”, prossegueixen.

Així, doncs, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que va tindre lloc el passat 18 de maig, des de Turisme la Costera conviden a tothom a visitar in situ els seus museus i gaudir de la gran diversitat patrimonial de la Costera.

Compartir el artículo

stats