Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Xàbia destina 400.000 euros a comprar habitatge social

L’Ajuntament reserva 20.000 euros per a adquirir un dron per a la Policia Local

Imatge de Xàbia captada des de la part superior de l’església de Sant Bertomeu A. P. F.

L’Ajuntament de Xàbia portarà al pròxim ple una proposta de modificació de crèdits per un total d’1.760.000 euros. Aquesta proposta inclou una partida de 400.000 euros per a poder comprar habitatges i destinar-los a usos socials, aprofitant el dret al tanteig i retracte que va assumir fa uns mesos el consistori; és a dir, l’opció preferent o prioritària a l’hora d’adquirir habitatges relacionats amb impagaments d’hipoteques i dacions en pagament, així com habitatges que posen a la venda els bancs en subhastes judicials o a inversors en grans operacions immobiliàries.

En aquesta operació econòmica es reserven també 600.000 euros a l’adequació de la parcel·la nova que, provisionalment, s’està destinant a zona de transferència de residus verds. Un terreny municipal que es millorarà en accessos i mitjans de seguretat per a convertir-lo en punt definitiu de gestió del verd.

Algunes altres partides que s’hi recullen són 20.000 euros per a la compra d’un dron per a millorar els mitjans de la Policia en casos d’operatius de cerca o vigilància, 11.700 euros per a adquirir emissores per a Protecció Civil o 50.000 euros per a la redacció dels projectes de millora de parcs infantils.

També 96.000 euros per a adquirir un vehicle multifunció per a la brigada de serveis i vies públiques i 140.000 per a la reparació de fonts ornamentals, entre altres.

Compartir el artículo

stats