Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dos guàrdies civils fora de servei frustren un robatori ‘in fraganti’ a Cullera

El dependent de la botiga esportiva va rebre un colp quan va demanar-li a una de les dones que retornara les peces robades

Moment de la detenció per part de la Guàrdia Civil Levante-EMV

Dos agents de la Guàrdia Civil, fora de servei, van intervindre en la detenció de dues dones que acabaven de cometre un robatori en una botiga esportiva de la localitat de Cullera. El passat 30 d’abril, els agents, pertanyents a la Guàrdia Civil d’Almussafes, van presenciar com dues dones eixien fugint d’una botiga esportiva amb una motxilla, cada una d’elles, perseguides per un dependent de l’establiment que els cridava l’atenció perquè es detingueren, a la qual cosa van fer cas omís.

Uns instants després, quan l’empleat va aconseguir agafar una d’elles i li va demanar que retornaren els articles robats, va rebre un colp fort a la cara. Tot seguit i en adonar-se els agents del que estava succeint, van procedir a la detenció immediata de l’autora de l’agressió per un delicte de robatori amb violència. Minuts més tard, els agents de la Guàrdia Civil d’Almussafes van localitzar l’altra dona, que havia fugit, i van procedir a la seua detenció per un delicte de furt.

Els agents van recuperar, de l’interior de les motxilles de les detingudes, les peces que havien sigut sostretes de l’establiment, valorades en més de 400 euros. Les autores dels fets són dues dones, de 23 i de 38 anys, de nacionalitat espanyola. Agents de la Guàrdia Civil de Cullera es van personar en el lloc per a fer-se càrrec de les detingudes. Les diligències han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Sueca.

Compartir el artículo

stats