Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els bombers intenten extingir un incendi amb quatre focus a Segorbe, Jérica i Navajas

El foc ha obligat a detindre, en tots dos sentits, la circulació de trens de la línia C-5

Declarat un incendi amb quatre focus entre Segorbe, Jérica i Navajas GVA SGISE

Efectius de bombers treballen en el control i l’extinció posterior d’un incendi forestal amb quatre focus actius que s’ha declarat aquest dilluns entre els termes municipals de Segorbe, Jérica i Navajas, segons han informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

En concret, el foc s’ha produït en una zona al costat de les vies del tren que cobreix la línia València-Terol-Saragossa i la de rodalia València-Caudiel, entre les localitats de Segorbe i Navajas. Més tard s’han localitzat dos focus més, també en les proximitats de la via del tren. En total, es treballa paral·lelament en quatre focus.

Dispositiu de bombers

Fins al lloc s’han mobilitzat set unitats de bombers forestals, dues dotacions del parc de l’Alt Palància i tres coordinadors del Consorci, cinc autobombes, un helicòpter més unitat helitransportada i dues unitats aèries (avions).

L’incendi ha obligat a detindre la circulació ferroviària de la línia C-5 (València-Caudiel) en tots dos sentits a l’altura d’aquesta zona, segons ha informat Renfe Cercanías València en les seues xarxes socials.

Compartir el artículo

stats