Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cullera habilita 1.746 places d'aparcament estiuenc

S'habilita una altra zona d'estacionament gratuït al costat de la rotonda Andrés Piles que reemplaçarà la del Caminàs

Aparcament la Rada, situat a la platja de Sant Antoni. | LEVANTE-EMV

Cullera comptarà enguany amb 1.746 places d'aparcament en les zones pròximes a la platja. Es distribuiran entre els pàrquings de la Rada, Enrique Chulio i el nou habilitat al costat de la rotonda Andrés Piles, que reemplaçarà el del Caminàs, que enguany estarà ocupat pel col·legi provisional de barracons que s'hi ha instal·lat per a l'alumnat i professorat del CEIP Sant Antoni de la Mar mentre duren les obres de reforma del centre. 

L'ajuntament traurà a la venda 1.125 abonaments per a la temporada estival: 400 per al pàrquing de la Rada, 600 per al d'Enrique Chulio i 225 per al d'Andrés Piles. Dimecres que ve, 1 de juny, i fins al dia 5 de juny, totes les persones interessades podran sol·licitar cita prèvia per a comprar un abonament d'estacionament en aquests pàrquings municipals. 

Només podran adquirir un abonament aquelles persones que hagen demanat cita prèvia a través de www.citaprevia.cullera.es, de manera presencial a l'Oficina ATÉN o pel telèfon 961 720 000-960 902 773. Per a formalitzar la compra de l'abonament, les persones sol·licitants hauran d'acudir al pàrquing corresponent el dia i l'hora que se'ls haja assignat. 

El consistori ha ampliat en més de 500 les places d'aparcament gratuït en l'últim lustre per a pal·liar el problema de l'estacionament, una de les màximes preocupacions ciutadanes, segons admet el regidor de Serveis, Salvador Tortajada. 

L'última de les actuacions d'aquest programa per a crear una xarxa de pàrquings de zona blanca està a punt d'obrir. Es tracta del pàrquing al costat del pont de Pedra, en la zona centre, on és major la dificultat per a crear aquest tipus de places. 

Aquest nou espai comptarà amb 62 places d'aparcament gratuïtes que se sumen a les 158 places del pàrquing del Prat, les 210 al costat de l'institut de Secundària Llopis Marí, i les 33 places creades al costat del pont de Ferro.

Compartir el artículo

stats