Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Detenen un home a Sagunt per agredir la seua parella

L’home, de 28 anys, la va agredir en ple carrer, però la Policia Local i la Nacional el van poder arrestar

Agents, en un control | TORTAJADA

Agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia (CNP) de Sagunt han detingut un home per presumptament agredir la seua parella. Els fets van ocórrer la passada matinada, cap a les 02.40 hores, quan un home de 28 anys i de nacionalitat espanyola presumptament va agredir, en ple carrer, una dona de 26, també de nacionalitat espanyola, que va resultar ser la seua parella sentimental, segons ha informat la Policia Local.

Així mateix, des del departament informen que, després de presumptament colpejar-la, la va introduir amb violència en l’interior d’un vehicle, amb el qual va marxar del lloc a tota velocitat.

Gràcies a la telefonada al 112 d’un testimoni, una patrulla de la Policia Local es va presentar immediatament en el lloc dels fets. Al cap de pocs minuts, els agents van interceptar un turisme, que coincidia amb les dades facilitades, al carrer Cronista Bru i Vidal.

Després de comprovar tots els fets, van procedir, juntament amb una dotació de la Policia Nacional, a la detenció d’aquest home com a autor d’un presumpte delicte de violència de gènere.

D’aquesta manera, la col·laboració veïnal i la intervenció conjunta de patrulles de tots dos cossos policials han tornat a donar fruits.

La Policia Local recorda a la ciutadania que la violència de gènere és un problema de tota la societat, així com la necessitat i importància de comunicar i denunciar els fets dels quals es tinga coneixement.

Qualsevol persona que sospite d’un cas de violència té el deure ciutadà de telefonar al 016 o al telèfon d’emergències, el 112, i comunicar-ho.

A més, si alguna dona es troba en una situació d’emergència greu, pot telefonar al Centre Coordinador d’Emergències 112. Si ha sigut víctima d’una agressió i necessita protecció, pot telefonar a la Policia Nacional, al 091 o al 96 267 00 91; a la Policia Local, al 092 o al 96 265 54 84; i a la Guàrdia Civil, al 062.

Compartir el artículo

stats