Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Així és el nou escut del València CF

El club de Mestalla modifica el seu emblema amb motiu del centenari de Mestalla

El nou escut del València CF és una rèplica del que el club va usar en el seu primer partit a Mestalla. Francisco Calabuig

Mestalla complirà cent anys aquesta temporada. Un segle ple d'història que el valencianisme ha omplit de vesprades i nits màgiques i que enguany tindrà l'oportunitat de commemorar amb assiduïtat.

El València CF, que en els últims dies va estrenar una nova lona publicitària en homenatge a aquesta efemèride en la façana de l'avinguda d'Aragó i poc després va fer públic el logo del centenari del seu estadi, ha fet també un homenatge a aquesta commemoració amb el nou escut que el València CF lluirà en el seu primer equipament la pròxima temporada.

Nou escut del València CF

Així, l'escut que lluirà el club de Mestalla en el seu primer equipament en la temporada 2022/23 és una rèplica de l'usat per l'entitat en el primer partit de l'estadi de l'avinguda d'Aragó, disputat el 20 de maig de 1923. Davall de l'escut, a més, es pot llegir el lema '1923 Camp de Mestalla 2023'. 

Nou escut del València CF.

Un altre bonic gest per a incloure en la celebració dels cent anys de l'estadi valencianista (1923-2023) i que el converteixen en l'estadi més antic de tota la Primera Divisió. 

Compartir el artículo

stats